Éttermi étlap | KicsiMama Konyhája

Házias ételek a hét minden napjára

Éttermi étlap

Megnevezés Kis adag/egész adag

2020.02.19

Levesek:

Újházi-tyúkhúsleves 475.-/680.-
Fejtett bableves 335.-/480.-
Svájci sajtkrémleves sajtos croutonnal 335.-/480.-

Fõzelékek:

Kapros-tejfölös tökfõzelék 405.-/580.-
Sárgaborsófõzelék 405.-/580.-
Kelkáposztafõzelék 405.-/580.-

Feltétek – frissensültek:

Csirkemellfilé cukkínivel paradicsommal kemencében sütve 880.-
Dubarry csirkemellfilé 980.-
Csirkemellfilé pirított gombával és póréhagymával 880.-
Rántott csirkemellfilé (1 vagy 2 szelet) 780.-/1280.-
Rántott trappista sajt (1 vagy 2 szelet) 780.-/1280.-
Rántott trappista sajt tartármártással (1 vagy 2 szelet ) 880.-/1380.-
Natúr csirkemellfilé (1 vagy 2 szelet) 680.-/1180.-
Sertés fasírt 580.-
Sült virsli 240.-/480.-
Tükörtojás 180.-

Készételek:

Paprikás krumpli frankfurti virslivel 965.-/1380.-
Csirkemellfalatok carbonara raguban 895.-/1280.-
Rizottó kerti zöldségekkel reszelt sajttal 755.-/1080.-
Szepességi sertés aprópecsenye 895.-/1280.-
Spenóttal és ricottával töltött tortelloni cserépedényben 1280.-
Zöldfûszeres csirkemellfalatok kaliforniai paprikával 895.-/1280.-

Köretek:

Hasábburgonya 335.-/480.-
Fûszeres steakburgonya 335.-/480.-
Petrezselymes fõtt burgonya 335.-/480.-
Burgonyapüré 335.-/480.-
Házi galuska 335.-/480.-
Vajban párolt zöldköret 545.-/780.-

Saláták – savanyúságok:

Görög saláta 580.-
Wellness saláta joghurt öntettel 480.-
Ecetes almapaprika 280.-
Káposzta saláta 280.-
Kovászos uborka 280.-
Uborkasaláta 380.-
Paradicsomsaláta 380.-

Desszertek:

Madártej 680.-
Habos rakott palacsinta 780.-

Pizzaszelet:

Magyaros 580.-
Sonkás – kukoricás 580.-
Sonkás – gombás 580.-
Margarita 580.-
Hawaii 580.-
Húsimádó 580.-

Napi menü:

A: kis adag fejtett bableves + kis adag rizottó kerti zöldségekkel reszelt sajttal 1040.-
B: kis adag svájci sajtkrémleves sajtos croutonnal + kis adag paprikás krumpli frankfurti virslivel 1240.-

ÁRAINK A KÖRETEK ÁRAIT NEM TARTALMAZZÁK.

MELEGÉTELEINK ÁRÁBÓL KÉSZPÉNZES FIZETÉS ESETÉN – DIÁK ÉS NYUGDÍJAS VENDÉGEINK RÉSZÉRE 5 % KEDVEZMÉNYT BIZTOSÍTUNK.

Ételeinket KOVÁCS ISTVÁN mesterszakács és PAPP FERENC szakács készíti.

Az étlap változtatásának a jogát az étterem fenntartja.

Az étlapon szereplő árak forintban értendők és tartalmazzák az általános forgalmi adót