Éttermi étlap | KicsiMama Konyhája

Házias ételek a hét minden napjára

Éttermi étlap

Megnevezés Kis adag/egész adag

2019.02.22

Levesek:

Nagyiféle csurgatott köménymagos tojásleves 335.-/480.-
Paradicsomleves betûtésztával 280.-/400.-
Palócleves 475.-/680.-

Fõzelékek:

Tejfölös burgonyafõzelék 405.-/580.-
Spenótfõzelék 405.-/580.-
Kelkáposztafõzelék 405.-/580.-

Feltétek – frissensültek:

Rántott harcsaszelet 780.-/1280.-
Rántott harcsafilé tartármártassal 880.-/1380.-
Kemencés sült csirkecomb 940.-
Csirkemellfilé paradicsommal és mozzarella sajttal kemencében sütve 780.-/1280.-
Görög rakott csirkemellfilé 880.-
Rántott csirkemellfilé (1 vagy 2 szelet) 680.-/1180.-
Rántott trappista sajt tartármártással (1 vagy 2 szelet) 780.-/1280.-
Rántott trappista sajt ( 1 vagy 2 szelet ) 680.-/1180.-
Tükörtojás (1 darab) 180.-
Natúr csirkemellfilé 580.-/980.-
Sertésfasírt 440.-
Sült virsli 240.-/480.-

Készételek:

Pirított csirkemellfalatok tejszínes curry raguban 825.-/1180.-
Zöldfûszeres csirkemellfalatok pirított póréhagymával 755.-/1080.-
Sertéspörkölt 825.-/1180.-
Tejszínes gombás fusilli 685.-/980.-
Spagetti Carbonara 825.-/1180.-
Ratatouille 755.-/1080.-

Köretek:

Hasábburgonya 335.-/480.-
Fûszeres steakburgonya 335.-/480.-
Burgonyapüré 335.-/480.-
Házi galuska 265.-/380.-
Vajban párolt zöldköret 545.-/780.-

Saláták – savanyúságok:

Majonézes burgonyasaláta 580.-
Görög saláta 480.-
Ecetes almapaprika 280.-
Káposzta saláta 280.-
Kovászos uborka 280.-
Uborkasaláta 380.-
Paradicsomsaláta 380.-

Desszertek:

Mákos guba vaníliaöntettel 680.-

Pizzaszelet:

Magyaros 580.-
Sonkás – kukoricás 580.-
Sonkás – gombás 580.-
Margarita 580.-
Hawaii 580.-
Húsimádó 580.-

Napi Menü:

A: Kis adag Paradicsomleves betûtésztával + Kis adag Tejszínes gombás fusilli 890.-
B: Kis adag Nagyiféle csurgatott köménymagos tojásleves + Kis adag Spagetti Carbonara 1090.-

ÁRAINK A KÖRETEK ÁRAIT NEM TARTALMAZZÁK.

MELEGÉTELEINK ÁRÁBÓL KÉSZPÉNZES FIZETÉS ESETÉN – DIÁK ÉS NYUGDÍJAS VENDÉGEINK RÉSZÉRE 5 % KEDVEZMÉNYT BIZTOSÍTUNK.

Ételeinket KOVÁCS ISTVÁN mesterszakács és PAPP FERENC szakács készíti.

Az étlap változtatásának a jogát az étterem fenntartja.

Az étlapon szereplő árak forintban értendők és tartalmazzák az általános forgalmi adót